projectmanager marketing

Al je online – en offline marketing goed geregeld!

Het regelen van alle lopende zaken en het in goede banen leiden van processen kan het groeiproces van een bedrijf aanzienlijk belemmeren. Daarom is een projectmanager marketing de oplossing voor deze problemen. Als projectmanager vervul ik verschillende taken, waaronder begeleiden, coördineren, motiveren, inspireren, adviseren, organiseren en controleren van lopende marketingcampagnes en -projecten.

Efficiëntie door meer kennis en creativiteit

Een projectmanager marketing kan het pad naar het doel van een bedrijf verkorten en inzichtelijk maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van meer kennis, creativiteit en overzicht. De focus ligt op optimale efficiëntie bij elke stap van het traject. Het is verstandig om te kiezen voor een ervaren professional die waardevolle extra’s biedt, waaronder decennia aan marketing- en grafimedia-ervaring. Van het uitkiezen van de juiste marketingstrategie tot het voltooien van het project, ik sta klaar om te helpen.

Waarom kiezen voor Riedor als Projectmanager Marketing?

Als ondernemer heb je misschien geweldige ideeën voor je marketing, maar je kunt baat hebben bij een frisse blik van een sparring partner. Daarnaast kan het zijn dat je behoefte hebt aan een professionele marketingexpert die je werk uit handen neemt, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van je bedrijf. Ik begrijp dat je mogelijk vragen hebt over hoe je je publiek het snelst kunt bereiken, of dat je behoefte hebt aan structuur en expertise om je marketingdoelen te realiseren. Daarnaast kan het zijn dat je wilt starten met je marketingplannen, maar nog geen team hebt om het uit te voeren. In dat geval ben ik degene die het kaf van het koren kan scheiden binnen de freelance-marketingsector.

Als projectmanager marketing bied ik structuur, bewaak ik het traject en beschik ik over ruim 20 jaar werkervaring als marketingmanager voor zowel grote als kleine bedrijven. Bovendien heb ik dankzij mijn achtergrond als drukkersdochter ook expertise op het gebied van DTP, vormgeving, drukken en afwerken, wat betekent dat ik je kan ondersteunen bij al je grafimedia-werkzaamheden.

Voordelen van het inhuren van een projectmanager marketing

Door mij als marketingprojectmanager in te huren, profiteer je van diverse voordelen:

  • Je hebt de ervaring van een marketingmanager zonder de verplichting van een vast dienstverband.
  • Je krijgt een sparring partner die je marketinginspanningen nog succesvoller kan maken.
  • Je maakt gebruik van ruim 20 jaar kennis op het gebied van marketing-projectmanagement en grafimedia.
  • Je hebt iemand die het assortiment aan freelancers en specialisten voor diverse marketingactiviteiten in goede banen leidt, met als resultaat een gewenst sneeuwbaleffect.
  • Je kunt met een gerust hart je marketingprojecten volledig uit handen geven, wetende dat ze goed worden begeleid en uitgevoerd.

 

Laat mij jouw marketingactiviteiten aanpakken en begeleiden

Als je enthousiast bent geworden en denkt: “Ja Riedor, klinkt goed!”, dan ben ik er om jouw marketingactiviteiten van begin tot eind aan te pakken en te begeleiden. Samen zorgen we ervoor dat je doelen worden bereikt. Uiteraard houden we regelmatig gezamenlijk overleg, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Als projectmanager houd ik het overzicht als een ware helikopter en stuur ik bij waar nodig. Geen tijdverspilling of onduidelijkheid, maar duidelijkheid en resultaatgerichtheid. Ik sta voor je klaar om jouw bedrijf te ondersteunen en te helpen groeien.

 

Neem snel contact op en ontdek hoe ik jou kan helpen

Wacht niet langer en neem snel contact met me op. Laten we een gesprek aangaan om te bespreken hoe ik jou als marketingprojectmanager kan helpen. Samen kunnen we jouw marketinginspanningen naar een hoger niveau tillen en succesvolle resultaten behalen.

Ik kijk ernaar uit om met je te praten en te ontdekken hoe ik jouw bedrijf kan ondersteunen op het gebied van marketing.

Hulp nodig bij online marketing?

Online diensten

01

Online Marketing

Boost je online zichtbaarheid en vergroot je klantenkring met een geavanceerde marketingstrategie. Bereik succes en domineer de markt.

02

online assistentie

Besteed je webbeheer uit, vereenvoudig je administratief werk en krijg professionele virtuele assistentie op maat. Bereik meer productiviteit en succes met onze veelzijdige online assistentie. 

03

PROJECTMANAGEMENT

Breng je marketingprojecten naar een hoger niveau met efficiënte projectmanagement. Coördineer, stroomlijn en lever succesvolle campagnes af, met resultaten die indruk maken.

Zonder gedegen strategie is efficiënte groei onmogelijk!

Marketing Werkwijze

Strategiegesprek

Met een strategiegesprek bespreken we welke mogelijkheden, doelen en wensen er zijn om groei en omzet te realiseren voor uw bedrijf.

Marketingplan

Tijd om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met een doeltreffende marketingstrategie. We gaan uitdagingen aan om groei te realiseren in de gestelde doelen.

Implementatie

Na de goedkeuring van het plan gaan we aan de slag met de technische implementatie van het marketingplan binnen uw organisatie.

Rapportage

Maandelijks ontvangt u een rapportage die we tijdens een online gesprek bespreken. We bespreken dan ook de mogelijke bijsturingen en optimalisatie kansen.

Optimalisatie

We gaan aan de slag met de optimalisatiepunten en wensen die we tijdens de maandelijkse evaluatie hebben besproken, om nog meer groei te realiseren.

0 Shares
Share