Online Assistentie
op Maat

Laat Mij Jouw Taken Overnemen!

Online assistentie op maat, of het nu gaat om 2 of 20 uur per maand, ik sta voor je klaar! Ik ben hier om verschillende taken van je over te nemen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Of het nu gaat om marketing, technische aspecten, communicatie of administratieve taken, ik ben uitgerust om je te ondersteunen op verschillende gebieden.

De Marketing assistent:

Op het gebied van marketing kan ik helpen met zoekmachineoptimalisatie (SEO) om ervoor te zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt in de zoekresultaten. Daarnaast kan ik je assisteren bij online adverteren via platforms zoals Google Ads, Facebook/Instagram en Linkedin. Ik kan advertenties optimaliseren en zelfs funnels maken voor e-mailmarketing of SEA/FB-iG advies. Met mijn expertise op dit gebied zorg ik ervoor dat jouw marketinginspanningen effectief en resultaatgericht zijn.

 

De Technische assistent:

Als het gaat om technische werkzaamheden, ben ik goed thuis in het beheren van websites en online omgevingen. Of je nu hulp nodig hebt bij WordPress, Avada, Divi, Elementor of andere tools, ik kan je ondersteunen. Ik heb ervaring met video-editing, mailingtools, DTP/vormgeving en het instellen en analyseren van Google Analytics, Google Tag Manager en Google Search Console. Je kunt erop vertrouwen dat jouw technische behoeften in goede handen zijn.

 

De Communicatie assistent:

Op het gebied van communicatie kan ik je helpen bij het creëren van content voor sociale media en websites. Of het nu gaat om het schrijven van SEO-teksten of het opstellen van een contentstrategie, ik zorg ervoor dat jouw boodschap duidelijk en effectief overkomt. Met mijn ondersteuning op communicatief gebied kun je jouw online aanwezigheid versterken en een betrokken publiek opbouwen.

De Administratieve assistent:

Ten slotte kan ik je administratieve taken uit handen nemen die veel tijd en moeite vergen. Denk hierbij aan projectmanagement, het maken en beheren van planningen, klantenservice, mailboxbeheer, agendabeheer, budgetbeheer en het structureren van workflows. Door deze taken aan mij over te laten, kun jij je richten op jou kernactiviteiten en hoef je je geen zorgen te maken over de details.

 

Kortom, ik sta klaar om jouw online assistent te zijn, ongeacht de omvang van de taak. Met mijn brede vaardigheden en expertise kan ik je ondersteunen op het gebied van marketing, technische aspecten, communicatie en administratie. Samen zorgen we ervoor dat jouw online activiteiten soepel verlopen en dat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf.

Hulp nodig bij online marketing?

Online diensten

01

Online Marketing

Boost je online zichtbaarheid en vergroot je klantenkring met een geavanceerde marketingstrategie. Bereik succes en domineer de markt.

02

online assistentie

Besteed je webbeheer uit, vereenvoudig je administratief werk en krijg professionele virtuele assistentie op maat. Bereik meer productiviteit en succes met onze veelzijdige online assistentie. 

03

PROJECTMANAGEMENT

Breng je marketingprojecten naar een hoger niveau met efficiënte projectmanagement. Coördineer, stroomlijn en lever succesvolle campagnes af, met resultaten die indruk maken.

Zonder gedegen strategie is efficiënte groei onmogelijk!

Marketing Werkwijze

Strategiegesprek

Met een strategiegesprek bespreken we welke mogelijkheden, doelen en wensen er zijn om groei en omzet te realiseren voor uw bedrijf.

Marketingplan

Tijd om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met een doeltreffende marketingstrategie. We gaan uitdagingen aan om groei te realiseren in de gestelde doelen.

Implementatie

Na de goedkeuring van het plan gaan we aan de slag met de technische implementatie van het marketingplan binnen uw organisatie.

Rapportage

Maandelijks ontvangt u een rapportage die we tijdens een online gesprek bespreken. We bespreken dan ook de mogelijke bijsturingen en optimalisatie kansen.

Optimalisatie

We gaan aan de slag met de optimalisatiepunten en wensen die we tijdens de maandelijkse evaluatie hebben besproken, om nog meer groei te realiseren.

0 Shares
Share