Projectmanager Marketing zorgt voor Groeikansen

 

Regelen van alle lopende zaken en alles in goede banen leiden kan (door tijdgebrek en specialistische kennis) het groeiproces van je bedrijf aardig stagneren. Zonde….want een projectmanager marketing kan namelijk de oplossing voor al je problemen zijn. Als projectmanager begeleid, coördineer, motiveer, inspireer, adviseer,  organiseer en controleer ik  continue de lopende marketingcampagnes en -projecten.

Tijdens een online kennismakingsgesprek breng ik graag de mogelijkheden voor jou in kaart! 

Je zit nergens aan vast!

Projectmanager Marketing:

Voor de perfecte afstemming.

Heb je besloten om een projectmanager marketing in te huren? Zo’n marketing zwaargewicht die vanaf het idee tot de afronding van het project er vol bovenop klapt. Die minder doet met meer.

 

Minder met meer? Ja, dat lees je goed. Want wat je wilt is een pro die het pad naar jouw doel zo kort en inzichtelijk mogelijk maakt met meer kennis, meer creativiteit en meer overzicht. Oftewel, optimale efficiëntie bij iedere stip op de route! Wel zo fijn om dan voor een oude rot in het vak te kiezen met extra’s waar jij wat aan hebt, toch? En dan bedoel ik niet alleen decennia (auw!) aan ervaring in marketing en grafimedia, maar ook het optuigen van de hele marketing-kerstboom. Van het uitkiezen van de boom tot het plaatsen van de piek. That’s where I come in.

Waarom Riedor als Projectmanager Marketing?

 

Misschien heb je als ondernemer toffe ideeën voor je marketing, maar wil je (tijdelijk) een frisse blik van een sparring partner. Of je hebt gewoon een professional nodig die een heel kaasplankje heeft gegeten van marketing, zodat jij je kunt focussen op waar je wél zin in hebt.

Weet je als ondernemer niet hoe je jouw publiek nou het snelste aan je lippen laat hangen? Of mis je de structuur en expertise om je marketing wensen tot een spetterend einde te brengen?

Of wil je graag starten met al je marketingplannen, maar nog geen team om het uit te voeren? En ben je op zoek daar iemand die het kaf van het koren kan scheiden binnen de marketing freelance vijver?

Dan moet je mij als projectmanager marketing hebben. Een structuur-freak die je pad overzichtelijk maakt, bewaakt en precies weet waar ze het over heeft. Maak je daar maar geen zorgen om met de meer dan 20 jaar werkervaring die ik heb als marketing manager voor grote en kleine bedrijven!

Maar wacht, er is meer: als drukkersdochter heb ik al jong de fijne kneepjes geleerd op gebied van DTP, vormgeving, drukken en afwerken, waardoor ik je ook nog eens kan helpen met al je grafimedia werkzaamheden.

 

Je zit nergens aan vast!

Projectmanager Marketing inhuren omdat…

Wanneer je mij als marketing projectmanager in huurt: 

  • Je wél een ervaren marketing manager “in huis” haalt, maar niet de verplichting van loondienst.
  • Je een sparring partner krijgt om jouw marketing nog succesvoller te maken
  • Je meelift op ruim 20 jaar kennis in marketing projectmanagement en grafimedia
  • Je iemand hebt die het assortiment aan freelancers/specialisten voor diverse marketingactiviteiten in goede banen gaat leiden voor dat felbegeerde sneeuwbaleffect in resultaat.
  • Je met een gerust hart je marketingprojecten volledig uit handen kunt geven

Denk jij nou: ‘Ja Riedor, klinkt goed!’?

Laat mij jouw marketingactiviteiten dan van kop tot staart voor je aanpakken en begeleiden. (Natuurlijk met regelmatig gezamenlijk overleg)

Daarbij hou ik het overzicht als een ware helikopter en stuur ik bij waar nodig. Geen geouwehoer, maar duidelijkheid en resultaat. Wat wil je nog meer? Dat bedoel ik.

Neem snel contact met me op en laten we eens babbelen over hoe ik jou kan helpen als marketing projectmanager.

Je zit nergens aan vast!

Wie zijn je gelukkige voorgangers?

Regelmatig krijg ik vragen over wie mijn klanten zijn, wat ze doen en hoe ze over mij denken. Nou ik heb hier een aantal van mijn relaties weergegeven en mocht je nog meer referentie willen? Neem dan even contact op, dan deel ik graag de andere referenties met je.

Hotel Buckelhof
Bij-Nicolette
XPRNCS
Trouwjurk.nl
{

“Je bent een betrouwbaar persoon, helpt de klant om zijn marketing doel helder te krijgen, schept hier heldere verwachtingen over en gaat vervolgens met overgave aan de slag om het optimale resultaat te halen. Je werkt niet met geld als prio (zoals de meeste online bureaus), maar een tevreden klant. Lijkt mij een prima reden om positief mensen naar je te verwijzen!”

J. v.d. Wildenberg
Academica University of Applied Sciences
{

Wij hebben Riedor leren kennen als een zelfstandige, kordate aanpakker die vlot van begrip is. Zij heeft aan een half woord genoeg en voegde makkelijk in bij de Empowerment Company.

Naast dat ze zaken snel snapt en makkelijk oppakt, is het heel fijn dat ze een supersnelle reactiesnelheid heeft. In onze coachingsprogramma’s is het wenselijk dat mensen snel verder kunnen als er een probleem is en dat ze zich gehoord voelen. Daar konden wij bij Riedor blind op vertrouwen. Riedor straalt senioriteit en professionaliteit uit en is klantgericht. Ze heeft ons echt ontzorgd, we hoefden nergens meer aan te denken en ze lost zelf dingen op. Als dat echt niet lukt trekt ze zelf aan de bel, waardoor wij het helemaal los konden laten. Riedor heeft voor ons vooral VA werkzaamheden gedaan, maar ze heeft ook initiatief getoond op marketingvlak, zocht dingen uit en dacht pro-actief mee. WIj zouden haar in de toekomst indien nodig zonder twijfel weer inschakelen voor werkzaamheden.

Sandy van Aert
Empowerment Company
0 Shares
Share
Share